Paul A. Josephus Jitta

Partner

Telefoon: +31 (0)20 312 28 12

Mobiel: +31 (0)6 206 18 755

Email: paul.josephus.jitta@heussen-law.nl

LinkedIn:

VCard:Paul Josephus Jitta is partner in de ondernemingsrechtelijke praktijk. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam begon hij zijn carrière in 1993 bij een Amsterdams advocatenkantoor. Van 1996 tot 1999 werkte hij voor een Haarlems advocatenkantoor. Vervolgens was hij associate bij Landwell Nederland (en diens rechtsvoorganger PriceWaterhouse Coopers), dat in 2004 fuseerde met Van Doorne, senior associate bij Van Doorne en partner bij Faasen & Partners.

Paul Josephus Jitta is gespecialiseerd in nationale en grensoverschrijdende M&A transacties en begeleidt nationale en internationale cliënten bij (potentiële) geschillen.

Paul Josephus Jitta is erkend voor zijn werk in M&A als “leading individual” door zowel Chambers&Partners als door de Europese Legal500 Law Firm Directory. Paul ziet in zijn persoonlijke ranking een erkenning van de kwaliteit van het werk dat HEUSSEN voor haar cliënten levert.

Cliënten beschrijven Paul  als “slim, prettig om mee te werken en down to earth” Ook zeggen zij: “Hij is open-minded en sluit de deal, zonder onze belangen te vergeten.”

Amsterdam

HEUSSEN Advocaten & Notarissen
Oval Tower, 10e etage
1101 HE Amsterdam
Nederland
  Locatiegegevens

Talen: Nederlands, Engels, Spaans

Praktijken:
Fusies & Overnames
Contracten- en handelsrecht
Procespraktijk
Spaanse & Latijns – Amerikaanse desk


  • Chambers Logo Paul 2017
  • Recommended lawyer 2017 Legal 500